Φλογέρες με ανθότυρο και μέλι

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τραγανό φύλλο κρούστας, γέμιση ανθότυρου με διάφορα μυρωδικά και πινελιές μελιού που δίνουν άλλη διάσταση στο απαλό τυράκι.

Συστατικά

  • 4 φύλλα κρούστας
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
  • Άνοιξε ένα από τα φύλλα κρούστας σε μια επιφάνεια και άλειψε με λίγο αυγό (χτυπημένο με ένα πινέλο)
  • Βάλε από πάνω ένα ακόμη φύλλο να ταιριάξει και κόψε στα δύο. Κάνε το ίδιο και με τα άλλα δύο φύλλα
  • Ανακάτεψε το ανθότυρο λιωμένο, το κρεμμύδι, τον άνηθο και λίγο αλατι σε ένα μπολ
  • Γέμισε με αυτό την άκρη κάθε κομματιού και τύλιξε σε φλογέρες
  • Τηγάνησε τις φλογέρες σε χαμηλή σχετικά φωτιά για 6-8 λεπτά. Άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν
  • Πασπάλισε με λίγο πιπέρι (σουσάμι αν θέλεις) και μέλι και σέρβιρε

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164