Ξεχωριστή pizza με αυγά και φέτα που μπορείς να απολαύσεις για πρωινό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 έτοιμη ζύμη για pizza
- ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλυκού κύμινο
- 1 κ. γλυκού ζάχαρη
- 1 κ. σούπας πελτές ντομάτας
- 1 κουτί ντοματοπολτός
- 4 αυγά
- 100 gr φέτα
- 1 φλ. μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 250°C.
- Ζέστανε σε μία μικρή κατσαρόλα λάδι σε χαμηλή φωτιά και τσιγάρισε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο.
- Πρόσθεσε τον πελτέ και τον πολτό ντομάτας και βράσε σε χαμηλή φωτιά.
- Πλάσε για λίγο την έτοιμη ζύμη, ώστε να απλώσει στην επιφάνεια ψησίματος με ελάχιστο αλεύρι.
- Ρίξε τη σάλτσα πάνω στη ζύμη και δημιούργησε δύο “ανοίγματα” στην ντομάτα.
- Σπάσε τα αυγά ώστε να τοποθετηθούν μέσα στα “ανοίγματα” και ρίξε από πάνω τη φέτα.
- Ψήσε την pizza για 7-10 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα αυγά αλλά να “κρατάει” ο κρόκος.
- Μόλις ετοιμαστεί, ράντισε την pizza με λίγο ελαιόλαδο και τον μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ