Pizza bread με πέστο

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Γαλλική μπαγκέτα με πέστο, μοτσαρέλα και ντοματίνια στο φούρνο

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 μπαγκέτα (250 gr)
  • 1/3 φλ. πέστο
  • 1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
  • 1 φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • ελαιόλαδο και τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
  • Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι και πρόσθεσε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια με αλάτι.
  • Ψήσε το κοτόπουλο ανακατεύοντας τακτικά για περίπου 10 λεπτά και αφαίρεσε από τη φωτιά.
  • Κόψε την μπαγκέτα στη μέση και τοποθέτησε τα δύο κομμάτια σε ένα ταψί.
  • Άλειψε την ψίχα τους με το πέστο, μοίρασε από πάνω τα μισά ντοματίνια και το μισό κοτόπουλο και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα.
  • Τοποθέτησε από πάνω τα υπόλοιπα ντοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο και ψήσε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
  • Ράντισε με έξτρα ελαιόλαδο, τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164