Μια ιδιαίτερη συνταγή με πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 1/2 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2φλ. κόκκινα σταφύλια
- 2φλ. edamame
- 1φλ. πλιγούρι
- 3/4φλ. καρύδια
- 1/4φλ. μέλι
- 1/4φλ. νερό
- 6 μεγάλες χούφτες σπανάκι baby
- Λίγο blue cheese
- Αλάτι στη γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
- Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι μαλακά, χρυσαφένια.
- Πρόσθεσε μέσα το πλιγούρι και λίγο αλάτι και ανακάτεψε καλά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα σταφύλια και το edamame.
- Πρόσθεσε το πλιγούρι (αφού έχει κρυώσει) και τα καρύδια.
- Ανακάτεψε το νερό και το μέλι και ρίξε το μέσα στο μπολ.
- Πρόσθεσε το σπανάκι και το blue cheese και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ