Επειδή πολλοί δεν προτιμούν σκορδαλιά με ψωμί, αυτή η συνταγή γίνεται με πατάτα. Πουρές λιωμένης πατάτας, σκορδάκι και λάδι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας! [Δες τη συνταγή εδώ]
Σκορδαλιά με ψωμί
Μαύρο γευστικό ψωμί, καρύδια και σκόρδο θα φτιάξουν μια σος για να συνοδεύσει τον μπακαλιάρο σου! [Δες τη συνταγή εδώ]
Πράσινη σκορδαλιά με μαϊντανό
Είναι μια έξυπνη ιδέα για να σπάσεις την αίσθηση που αφήνει το σκόρδο στην αναπνοή σου, αλλά και να δώσεις ξεχωριστή γεύση και πράσινο ζωντανό χρώμα στην σκορδαλιά. [Δες τη συνταγή εδώ]
Κόκκινη σκορδαλιά
Είναι ο τρόπος να βάλεις τη δική σου πινελιά σε ένα κατά τα άλλα πατροπαράδοτο τραπέζι. Αντικατάστησε τις πατάτες με παντζάρια και κάνε μια υπέροχη συνταγή για τον μπακαλιάρο σου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Κροκέτες μπακαλιάρου
Είναι πιο "παιχνιδιάρικες" για τα μικρά παιδια, το ίδιο υγιεινές και πεντανόστιμες. Θα τις ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα και μπορείς έτσι να έχεις δυο επιλογές για τους καλεσμένους σου την 25η Μαρτίου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Μπακαλιάρος σκορδαλιά
Είναι νόστιμο και παραδοσιακό. Μπορείς να το ετοιμάσεις με διάφορες παραλλαγές, από σκορδαλιά με ψωμί και ξηρούς καρπούς ή σκορδαλιά με πατάτα μέχρι κομμάτια μπακαλιάρου ή ψαροκροκέτες. Εδώ δες την απλή εκδοχή με σκορδαλιά από ψωμί. Επίστρεψε στην αρχική σελίδα των συνταγών για να δεις και τις άλλες επιλογές. [Δες τη συνταγή εδώ]
Ένας διαφορετικός μπακαλιάρος!
"Ένα ελαφρύ και νοστιμότατο γεύμα, μιαδιαφορετικήπροσέγγιση ενός πραγματικά νόστιμουψαριού. Μια συνταγή που θα δώσειδιαφορετική γεύση στο τραπέζι σας..." από την Τατιάνα Στεφανίδου με αγάπη. [Δες τη συνταγή εδώ]