Υπάρχουν ορισμένα λαχανικά που όταν τα ψήνεις στο γκριλ πραγματικά απογειώνεται η γεύση τους και πρέπει να το τολμήσεις! Ποια είναι αυτά; Η μελιτζάνα (και μετά την κάνεις μελιτζανοσαλάτα!), η πιπεριά Φλωρίνης (με λίγο λάδι και ξύδι θα θες κι άλλη), το μπρόκολο που γίνεται εξαιρετικά θελκτικό, τα κρεμμυδάκια του στιφάδου γιατί γλυκίζουν υπέροχα, η ντομάτα γιατί συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο το ψητό κρέας, το κολοκυθάκι (ειδικά για σένα που δεν θέλεις να το φας τηγανιτό), το λάχανο (ναι, το λάχανο!) και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Πέρασέ τα σε καλαμάκια για σουβλάκι και έχεις το πιο vegeterian καλαμάκι που μπορείς όμως να το σερβίρεις δίπλα σε καλαμάκια με κρέας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ