Ένα είναι το μυστικό που παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη συνταγή σου…
Ποιο άλλο θα ήταν φυσικά από το ίδιο το μήλο! Και μπορεί να είχες στο μυαλό σου πως η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα κόκκινο, ολόγλυκο μήλο όμως οι ειδικοί της τάρτας σε διαψεύδουν! Το μήλο αλλωστε μπαίνει στη ζύμη μαζί με ζάχαρη και κανέλα που αρκούν για να είναι το επιδόρπιο γεμάτο γλύκα. Όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, η πιο σωστή επιλογή είναι τα ξινόμηλα-πράσινα μήλα! Το ξινό τους τελείωμα στο στόμα θα έρθει σε υπέροχη αντίθεση με τη γλυκιά ζύμη. Προμηθεύσου λοιπόν φρέσκα, σφιχτά καταπράσινα ξινόμηλα και ξεκίνα τη δίκη σου τάρτα μήλο…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ