Ποιο κρεμμύδι είναι κατάλληλο για το κάθε πιάτο σου; Και ναι, έχει σημασία τι κρεμμύδι χρησιμοποιείς γιατί το καθένα έχει τις δικές του… ιδιοτροπίες! Δεν κάνουν την ίδια δουλειά ένα κόκκινο και ένα λευκό κρεμμύδι όπως βλέπεις καισ τη φωτογραφία! Τα κόκκινα κρεμμύδια είναι καταλληλότερα να τρώγονται ωμά σε σάντουιτς, σαλάτες, να γίνονται τουρσί. Τα λευκά κρεμμύδια ειναι πιο γλυκά και κάνουν για dip, για τηγάνισμα, τα κιτρινωπά κρεμμύδια κάνουν για όλα τα μαγειρευτά όπως σούπες, βραστά, ψητά γιατί έχουν την ιδανική γεύση ενώ τα κρεμμυδάκια για στιφάδο είναι όπως το λέει το όνομά τους κατάλληλα για στιφάδο, φαγητά με σάλτσα και γενικά φαγητά κατσαρόλας που αργοβράζουν και μένουν με ζουμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ