Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με σαλάτα caprese
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο + έξτρα για την γκριλιέρα
- 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
- αλάτι, πιπέρι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 3 μεσαίες ώριμες ντομάτες
- 230 gr μοτσαρέλα σε κύβους
- 1/4 φλ. φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε την γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά και άλειψέ τη με λίγο λάδι.
- Ρίξε τρεις κουταλιές λάδι στα μανιτάρια και άλειψέ τα καλά με αλατοπίπερο.
- Τοποθέτησε τα μανιτάρια στην γκριλιέρα και ψήσε για περίπου πέντε λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το υπόλοιπο λάδι με το λιωμένο σκόρδο, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη μοτσαρέλα και το βασιλικό και αλάτισε τη σαλάτα.
- Αλατοπιπέρωσε ξανά τα μανιτάρια στο εσωτερικό τους και μοίρασε τη σαλάτα σε κάθε ένα.
- Ράντισε με ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ