Το παγωτό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού. Υπάρχουν κι άλλα καλοκαιρινά γλυκά αλλά σαν το παγωτό κανένα! Και φυσικά το παγωτό σοκολάτα έχει πάντα την τιμητική του. Τι γίνεται όμως εάν είσαι αλλεργικός στο γάλα ή vegeterian ή τελοσπάντων δεν θέλεις όλα αυτά τα λιπαρά και τις θερμίδες του αγελαδινού γάλακτος στο παγωτό σου; Υπάρχει λύση που θέλει μόνο 3 υλικά (για την ακρίβεια 4 αλλά το 4ο είναι… νερό!), δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και είναι πολύ πολύ απλό να το φτιάξεις! Δες πώς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Υλικά
- 400 ml γάλα καρύδας
- μισό φλιτζ. ζάχαρη
- μισό φλιτζ. καλό κακάο
- 150 ml νερό
Το πώς φτιάχνεται θα το δεις στο βίντεο που ακολουθεί και είναι πολυ επεξηγηματικό!
Tip: Βγάλε το παγωτό σου και άφησέ το 5 λεπτά να μαλακώσει πριν το σερβίρεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ