Η ομελέτα σου είναι έτοιμη!
Et voila! Έχεις την τέλεια ομελέτα στο πιάτο σου, χωρίς να έχει καεί και αφράτη-αφράτη! Γαρνίρισε με λίγη πράσινη σαλάτα και έχεις το ιδανικό πρωινό ή βραδινό ή ακόμη και μεσημεριανό!
Βήμα 6ο
Προσεκτικά αναποδογύρισε το τηγάνι σε ένα πιάτο ώστε να πέσει η ομελέτα.
Βήμα 5ο
Συνέχισε να ρολάρεις αργά-αργά την ομελέτα μέχρι να τη διπλώσεις.
Βήμα 4ο
Τώρα γείρε το τηγάνι προς τη φωτιά και απαλά ξεκίνα να ρολάρεις την ομελέτα σου προς την αντίθετη κατεύθυνση από εσένα με τη βοήθεια της σπάτουλας. Μην ανησυχήσεις αν τα αυγά δεν είναι έτοιμα ακόμα και είναι νερουλά, θα ψηθούν στην πορεία.
Βήμα 3ο
Μην το παρακάνεις με το ανακάτεμα. Μόλις καταλάβεις ότι τα αυγά αρχίζουν να "σφίγγουν" και να γίνονται σταμάτα το ανακάτεμα και απλώς κούνα λίγο το τηγάνι για να απλώθεί καλά η ομελέτα. Πασπάλισε το κέντρο της ομελέτας με λίγο τυρί και όποιο φρέσκο μυρωδικό προτιμάς (μαϊντανό, δυόσμο, άνιθο ή και τίποτα).
Βήμα 2ο
Μόλις κάψει το βούτυρο καλά, ρίξε τα αυγά και αμέσως άρχισε να τα ανακατεύεις με μια σπάτουλα σιλικόνης.
Βήμα 1ο
Θα χρειαστείς:Τρία αυγά, αλάτι, πιπέρι, λίγο βούτυρο, τριμμένη φέτα, κάποιο φρέσκο μυρωδικό για γαρνιτούρα.
Εκτέλεση: Χτύπα τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι βάλε μία με δύο κουταλιές βούτυρο να λιώσουν σε μέτρια φωτιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ