Η βρώμη θεωρείται… υπερτροφή. Έλα μου όμως που μπορεί να μη σου αρέσει η γεύση της ακόμη κι αν την εμπλουτίσεις με φρούτα, μέλι, κανέλα και ό,τι βάλει ο νους σου! Σου έχω έναν ακόμη τρόπο που σίγουρα θα σου αλλάξει άποψη για τη βρώμη. Σε ένα κατσαρολάκι βάλε μία κουταλιά της σούπας βούτυρο (ή μαργαρίνη) και ένα φλιτζάνι βρώμη σε μέτρια φωτιά. Άφησέ την σχεδόν να τραγανίσει καθώς θα ψήνεται με το βούτυρο ανακατεύοντας για να μην κολλήσει. Μόλις ροδίσει είναι έτοιμη για το πρωινό σου. Μπορείς να προσθέσεις κρύο γάλα ή να ρίξεις το γάλα στο κατσαρολάκι και να κάνεις τη βρώμη κρέμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ