Είναι ένα πολύ έξυπνο μυστικό για να δώσεις γεύση και άρωμα στα κέικ σου και να μειώσεις τη ζάχαρη…
Τι κάνεις; Φτιάχνεις μια πούλπα από τα φρούτα σου και την προσθέτεις στο μείγμα του κέικ, ώστε να πάρει μια μαλακή, απλαυστική γεύση και φυσικά τα αρώματα από κάθε φρούτο που επιλέγεις. Βάλε τα φρούτα στο νερό να βράσουν για τρία τέταρτα της ώρας, ώστε να μαλακώσουν και να φύγει η πικρίλα από που έχουν από φυσικού τους οι φλούδες των εσπεριδοειδών. Λεμόνι, πορτοκάλι, μανταρίνι είναι τα πρώτα στην λίστα με τις επιλογές που θα κάνουν τη διαφροά στο νόστιμο κέικ σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έχουμε τη συνταγή για κέικ με λεμόνι και άλλη μία για κέικ με μανταρίνι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ