Έχουμε έξυπνα tips για να καταφέρεις να διατηρείς το ψωμάκι αφράτο περισσότερες ημέρες…
Η σωστή φύλαξη είναι το Α και το Ω, όμως υπάρχουν δύο μυρωδάτα μυστικά που ίσως δεν είχες φανταστεί. Καλό είναι λοιπόν να έχεις ψωμιέρα ή τέλος πάντων ένα σκεύος στο οποίο μπορείς να διατηρείς το ψωμί σκεπασμένο, ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τον ξηρό αέρα που το σκληραίνει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκτός όμως από το προφανές κάνε και τα παρακάτω:
– Πρόσθεσε ένα κλωνάρι σέλινο μαζί με το ψωμάκι που θα δώσει στο ψωμί όσα χρειάζεται για να μην… ξεραθεί.
– Πλύνε καλά, στέγνωσε και κάνε το ίδιο με μια ωμή πατάτα! (Μην αμελήσεις το καλό στέγνωμα γιατί η υγρασία θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα) Μέσα στην ψωμιέρα μαζί με το ψωμί και θα δεις πως αυτό παραμένει μαλακό και νόστιμο πιο πολλές μέρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ