Είναι ο καλύτερος τρόπος να συντηρήσεις τη φέτα σου για περισσότερο καιρό! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η υψηλή θερμοκρασία κάνει τα τρόφιμα πιο ευαίσθητα. Νερό με αλάτι είναι το μυστικό για να διατηρηθεί η φέτα για περισσότερο καιρό, ζουμερή και πικάντικη. Η άλμη όμως έχει τη συνταγή της… Δεν γίνεται απλά με το ανακατέψεις νερό κι αλάτι!
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Για κάλε λίτρο νερού, υπολόγισε 75γρ. χοντρό αλάτι. Ανακάτεψε καλά ώσπου να δεις το αλάτι να λιώνει στο νερό και η άλμη σου είναι έτοιμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κόψε τη φέτα σε… δόσεις, και τοποθέτησε προσεκτικά σε μεγάλο δοχείο. Άδειασε από πάνω την άλμη να σκεπάσει το τυρί τελείως. Κλείσε το δοχείο καλά και φύλαξε ΠΑΝΤΑ στο ψυγείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ