Κάθε φορά ακούς για διάφορες παραλλαγές μπαχαρικών που θα δώσουν τέλεια γεύση στα φαγητά σου. Italian herbs, tamarind paste και πολλά άλλα. Ποιος όμως μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σου εξηγήσει πως να τα ετοιμάσεις. Μαθήματα ανάμειξης μπαχαρκών λοιπόν για τα πιο νόστιμα φαγητά. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για όλα τα σχεδόν τα πουλερικά και τα κρερατικά, αναδύοντας, γνώριμες μυρωδιές από τη Μεσόγειο και τη θάλασσα. Πώς θα το ετοιμάσεις:
1 κ.γ Ρίγανη
1 κ.γ Μαντζουράνα
1 κ.γ Θυμάρι
1 κ.γ Βασιλικό
1 κ.γ δενδρολίβανο
1 κ.γ φασκόμηλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με λίγα λόγια ό, τι φύεται απλόχερα στην ιταλική, αλλά και την ελληνική ύπαιθρο. Φύλαξε το σε γυάλινο δοχείο που κλείνει καλά και σε σημείο που δεν το χτυπά ο ήλιος. Όταν δεις το μείγμα να χάνει το χρώμα του και τις έντονες μυρωδιές του, αντικατάστησέ το.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ