Είναι το στοίχημα για το συνοδευτικό του τρυφερού σου κοτόπουλου…
Η πρόκληση κάθε φορά που βάζεις στο φούρνο τα ξεχωριστά σου μπιφτέκια. Τι είναι όμως εκείνο που θα κάνει τις πατατούλες σου τραγανές και πεντενόστιμες;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καθάρισέ τες και κόψε στο μέγεθος και το σχήμα που εσύ επιθυμείς. Σε κάθε περίπτωση οι πιο μικρές πατάτες ψήνονται και πιο γρήγορα και αποκτούν πιο εύκολα τραγανή κρούστα. Γέμισε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό με ένα σφηνάκι ξίδι! Άφησε τις πατάτες για περίπου 10 λεπτά στο κρύο νερό. Το κρύο νερό τις σφίγγει και τις κάνει πιο τραγανές. Στράγγιξε, σκούπισε καλά από το νερό – ενώ ο φούρνος σου είναι έτοιμος και καλά προθερμασμένος – και ρίξε και πάλι στο μπόλ μαζί με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Ένα ακόμη μυστικό είναι το χοντρό αλάτι με το οποίο θα τις αλατίσεις για να κάνουν κρούστα στο εξωτερικό τους! Ράντισε και με το ελαιόλαδο και ανκάτεψε καλά…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ