Πεντανόστιμα burgers με μπιφτέκι κοτόπουλου, χούμους και λιαστή ντομάτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ψωμάκια για burger
- 2 μπιφτέκια κοτόπουλου
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. χούμους
- 2 φέτες κατσικίσιο τυρί
- 6 λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 2 χούφτες ρόκα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα σε ψηλή θέση και ψήσε τα ψωμάκια για περίπου πέντε λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ψήσε τα μπιφτέκια για επτά λεπτά την κάθε πλευρά.
- Μοίρασε το χούμους στα δύο ψωμάκια και από πάνω τοποθέτησε τα μπιφτέκια.
- Μοίρασε στα δύο ψωμάκια τις λιαστές ντομάτες, το κατσικίσιο τυρί και την ρόκα.
- Κλείσε με το δεύτερο ψωμί και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ