Πρωτότυπο και γευστικό πιάτο με κοτόπουλο και μανιτάρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλ. βρασμένο κοτόπουλο
- 1 1/2 φλ. κόκκινη σάλτσα
- 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 2 φλ. φρέσκα μανιτάρια
- 1 κ. σούπας mild tabasco
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3/4 φλ. σιμιγδάλι καλαμποκιού
- 1 φλ. τριμμένο cheddar
- 1 κ. σούπας βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, το μισό φλιτζάνι από το ζωμό κοτόπουλου, τη σάλτσα ντομάτας, τα μανιτάρια σε φέτες και το tabasco με αλάτι και πιπέρι και άσε να βράσουν σε μεσαία φωτιά.
- Σε μια κατσαρόλα βάλε το σιμιγδάλι με τον υπόλοιπο ζωμό και ένα φλιτζάνι νερό και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός ανακάτευέ το τακτικά για πέντε με επτά λεπτά, μέχρι να γίνει παχύρρευστος χυλός.
- Αφαίρεσε το χυλό από τη φωτιά και ανακάτεψε μέσα το cheddar, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάλε το κοτόπουλο και από πάνω άπλωσε το χυλό από σιμιγδάλι και ψήσε στο φούρνο για περίπου μισή ώρα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ