Φιλέτο γαλοπούλας με βερίκοκα και δαμάσκηνα

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Θα το ετοιμάσεις στο άψε σβήσε. Είναι μια εύκολη και ελαφριά συνταγή. Η σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα θα σου δώσει μια διαφορετική γεύση στο ελαφρύ και διαιτητικό πιάτο σου.

Συστατικά

  • 4 φιλέτα γαλοπούλας καθρισμένα
  • 5 αποξηραμένα δαμάσκηνα
  • 5 αποξηραμένα βερίκοκα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τα φιλέτα στο γκριλ να ψηθούν η σε αντικολλητικό με ελάχιστο ελαιόλαδο
  • Σε ένα αντικολλητικό σκεύος βάλε λίγο νερό, τα φρούτα ψιλοκομμένα και το ελαιόλαδο να σιγοβράσουν
  • Αφού μαλακώσουν τα υλικά της σάλτσας πέρασέ τα από ένα μπλέντερ να γίνουν μια λεία σάλτσα
  • Σέρβιρε τα φιλέτα με τη σάλτσα και συνόδευσέ τα με ρύζι και λαχανικά

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164