Φιλέτο γαλοπούλας με βερίκοκα και δαμάσκηνα

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Θα το ετοιμάσεις στο άψε σβήσε. Είναι μια εύκολη και ελαφριά συνταγή. Η σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα θα σου δώσει μια διαφορετική γεύση στο ελαφρύ και διαιτητικό πιάτο σου.

Συστατικά

  • 4 φιλέτα γαλοπούλας καθρισμένα
  • 5 αποξηραμένα δαμάσκηνα
  • 5 αποξηραμένα βερίκοκα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τα φιλέτα στο γκριλ να ψηθούν η σε αντικολλητικό με ελάχιστο ελαιόλαδο
  • Σε ένα αντικολλητικό σκεύος βάλε λίγο νερό, τα φρούτα ψιλοκομμένα και το ελαιόλαδο να σιγοβράσουν
  • Αφού μαλακώσουν τα υλικά της σάλτσας πέρασέ τα από ένα μπλέντερ να γίνουν μια λεία σάλτσα
  • Σέρβιρε τα φιλέτα με τη σάλτσα και συνόδευσέ τα με ρύζι και λαχανικά

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164