Το τρυφερό κοτόπουλο θα πάρει γεύση από την σαρκώδη πράσινη πιπεριά και μαζί με το ρυζάκι και τα μυρωδικά σου θα σου δώσει ένα γρήγορο απολαυστικό πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 50 γρ ρύζι
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
- Αλάτι, Πιπέρι
- Κύμινο
- 1/3 του φλιτζανιού ζωμό λαχανικών
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα φιλέτα σε λεπτές λωρίδες
- Βάλε λίγο ελαιόλαδο και σόταρε τα κομμάτια κοτόπουλου
- Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και λίγο κύμινο και αφαίρεσε από το τηγάνι
- Ρίξε στο ζεστό τηγάνι τις πιπεριές σε ροδέλες, το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και άφησε να σοταριστεί για 5 λεπτά
- Συμπλήρωσε το ζωμό κοτόπουλου και το ρύζι
- Άφησε να ψηθεί το ρύζι για 10 λεπτά και πρόσθεσε και το κοτόπουλο στο τηγάνι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ