Φιλέτο κοτόπουλο σε μαρινάρα BBQ

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Το κοτόπουλο παίρνει τα αρώματα μιας σος ιδανικής για ψήσιμο στα κάρβουνα και γίνεται πεντανόστιμο! Δοκίμασέ το…

191 θερμίδες

Συστατικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 1/2 φλιτζάνι BBQ Sauce
  • 2 ολόκληρα στήθη κοτόπουλο κομμένα στα δύο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Καπνιστή πάπτικα, ρίγανη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και πέρασε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά να μαραθούν για 5 λεπτά
  • Πρόσθεσε την BBQ Sauce και άφησε να πάρει βράση για 3 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά
  • Αλατοπιπέρωσε το κοτόπουλο και πασπάλισε με πάπρικα και ρίγανη
  • Βάλε τα κομμάτια σε μια σακούλα μαζί με 1 φλιτζάνι από τη σος που μόλις ετοίμασες (και αφού έχει κρυώσει λίγο). Ανακίνησε να πάει παντού και άφησε στο ψυγείο για 10-20 λεπτά
  • Βγάλε το κοτόπουλο από τη μαρινάρα και πέραξε τη σάλτσα που έχει μείνει μέσα στη σακούλα. Ψήσε στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά για 10-12 λεπτά
  • Σέρβιρε με τη σος που έμεινε στο τηγάνι σου και εκπληκτικό dip κόκκινων φασολιών

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164