Λαχταριστό πιάτο με κοτόπουλο, φασόλια και καυτερές πιπεριές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καυτερή πιπερίτσα
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 2 φλ. ξεψαχνισμένο κοτόπουλο
- 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
- 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
- 1 κονσέρβα ντοματοπολτός
- 2 κ. γλυκού κύμινο
- 1 κ. γλυκού tabasco
- αλάτι, πιπέρι
- 1 αβοκάντο
- 1 γιαούρτι
- 1 φλ. cheddar
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά,
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι και τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σοτάρισε για περίπου επτά λεπτά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο λιωμένο και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
- Ρίξε το ζωμό κοτόπουλου, το κοτόπουλο, τα φασόλια, τις ντομάτες κονκασέ, τον ντοματοπολτό, το tabasco και το κύμινο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
- Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και άσε το chili να σιγοβράσει, μέχρι να “σωθούν” τα υγρά.
- Έπειτα, χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε για άλλα πέντε λεπτά το βρασμό.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ με ψιλοκομμένο αβοκάντο, τριμμένο cheddar και γιαούρτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ