Καυτό chili με κοτόπουλο

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Λαχταριστό πιάτο με κοτόπουλο, φασόλια και καυτερές πιπεριές

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 2 φλ. ξεψαχνισμένο κοτόπουλο
  • 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
  • 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
  • 1 κονσέρβα ντοματοπολτός
  • 2 κ. γλυκού κύμινο
  • 1 κ. γλυκού tabasco
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 αβοκάντο
  • 1 γιαούρτι
  • 1 φλ. cheddar

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά,
  • Πρόσθεσε το κρεμμύδι και τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σοτάρισε για περίπου επτά λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο λιωμένο και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
  • Ρίξε το ζωμό κοτόπουλου, το κοτόπουλο, τα φασόλια, τις ντομάτες κονκασέ, τον ντοματοπολτό, το tabasco και το κύμινο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και άσε το chili να σιγοβράσει, μέχρι να “σωθούν” τα υγρά.
  • Έπειτα, χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε για άλλα πέντε λεπτά το βρασμό.
  • Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ με ψιλοκομμένο αβοκάντο, τριμμένο cheddar και γιαούρτι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164