Η Gwyneth Paltrow είναι διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και foodie. Έχει ιδρύσει την προσωπική ιστοσελίδα της Goop που ασχολείται με το well- being και παράλληλα η ίδια καταπιάνεται με τη μαγειρική, που λατρεύει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 8 φύλλα φασκόμηλο
- 8 φύλλα βασιλικός
- 4 κλωνάρια θυμάρι
- 1 κλωνάρι δενδρολίβανο
- 1/4 φλ. μαϊντανός
- 1 φλ. ρόκα
- 1/2 kg κιμάς γαλοπούλας
- 4 φλ. ντοματοπολτός
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το κρεμμύδι και μαζί με το σκόρδο, τα βότανα και τη ρόκα πέρασέ τα από το μπλέντερ.
- Ζύμωσε καλά το μείγμα με τον κιμά και αλάτι με πιπέρι.
- Πλάσε τα κεφτεδάκια σε μικρά μπαλάκια (σαν του γκολφ).
- Σε ένα κατσαρολάκι ζέστανε τον ντοματοπολτό με λίγο νερό και αλάτι με πιπέρι.
- Όσο ετοιμάζεται η σάλτσα, “κάψε” το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήσε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα (2-3 λεπτά η κάθε πλευρά).
- Μόλις τηγανιστούν οι κεφτέδες, ρίξε τους στη σάλτσα που σιγοβράζει και κάλυψέ τους.
- Άφησε να μαγειρευτούν ελαφρώς για μισή ώρα, ανακατεύοντας τακτικά, ώστε να είναι πλήρως ψημένο το φαγητό.
- Σέρβιρέ τα με ζυμαρικά, noodles ή φρέσκα λαχανικά!
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ