Ζουμερά μπουτάκια κοτόπουλου σε γλυκόξινη σάλτσα μελιού με άρωμα κάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου
- αλάτι, πιπέρι
- 1/4 φλ. μέλι
- 1/4 φλ. χυμός λεμόνι
- 1 κ. γλυκού κουρκουμάς
- ½ κ. γλυκού κάρι
- φρέσκος κόλιανδρος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι ψήσε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές, αλατοπιπερώνοντάς το καλά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το μέλι με το χυμό λεμόνι, μισό κουταλάκι πιπέρι, τον κουρκουμά και το κάρι.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από το κοτόπουλο και βάλε το τηγάνι στο φούρνο.
- Ψήσε για μισή ώρα, περιχύνοντας το κοτόπουλο με τη σάλτσα του ανά 10 λεπτά.
- Σέρβιρε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ