Πεντανόστιμο φιλέτο κοτόπουλου με λαχανίδα και παρμεζάνα στο τηγάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ, σούπας ελαιόλαδο
- 750 gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1μεγάλο ματσάκι kale
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 1/2 φλ. παρμεζάνα
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μεσαία φωτιά.
- Κόψε το κοτόπουλο σε λωρίδες, αλατοπιπέρωσέ το και ριξ’ το στο τηγάνι για πέντε με επτά λεπτά να σοταριστεί.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το σκεύος και πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο λιωμένο και το μπούκοβο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι και τα φύλλα του kale, το κρασί και μια πρέζα αλάτι, σκέπασε με το καπάκι και μαγείρεψε για πέντε λεπτά.
- Επέστρεψε το κοτόπουλο στο τηγάνι, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε την τριμμένη παρμεζάνα και το χυμό λεμονιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ