Πεντανόστιμο φιλέτο κοτόπουλου με λαχανίδα και παρμεζάνα στο τηγάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ, σούπας ελαιόλαδο
- 750 gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1μεγάλο ματσάκι kale
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 1/2 φλ. παρμεζάνα
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μεσαία φωτιά.
- Κόψε το κοτόπουλο σε λωρίδες, αλατοπιπέρωσέ το και ριξ’ το στο τηγάνι για πέντε με επτά λεπτά να σοταριστεί.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το σκεύος και πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο λιωμένο και το μπούκοβο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι και τα φύλλα του kale, το κρασί και μια πρέζα αλάτι, σκέπασε με το καπάκι και μαγείρεψε για πέντε λεπτά.
- Επέστρεψε το κοτόπουλο στο τηγάνι, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε την τριμμένη παρμεζάνα και το χυμό λεμονιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ