Μπόλικος φρέσκος μαϊντνανός είναι το μυστικό, αλλά και η ιδιαιτερότητα αυτού του πιάτου. Μια ιδέα από… καλοκαίρι γιατί οι ζεστές μέρες πλησιάζουν!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 200 γρ. φέτα πικάντικη και σφιχτή
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι νερό
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σόταρε το κοτοόπουλο να πάρει χρώμα και να κάνει κρούστα
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σόταρε να γυαλίσει. Σβήσε με το κρασί και άφησε το αλκοόλ να φήγει για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
- Πρόσθεσε το νερό και πιπέρι σκέπασε και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει για λίγη ώρα
- Τρίψε την φέτα μέσα στην κατσαρόλα ανακάτεψε καλά και αφού ψηθεί καλά το κοτόπουλο πρόσθεσε και τον μαϊντανό
- Άφησε το φαγητό να πάρει μια καλη βράση και σέβριρε
Tip
Θέλεις να μαρινάρεις και να μαλακώσεις το κοτοπουλάκι σου πριν το φτιάξεις; Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ