5 υλικά, όλη η γεύση. Το φιλέτο κοτόπουλο εμποτίζεται με την ιδαίτερη γεύση του κύμινου, μια ιδέα από καυτερη μυρωδιά τσίλι πιπεριά και μπόλικο τυρί! Σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμο. Σέρβιρέ το με ολόκληρα καλαμπόκια βρασμένα. Δεν έχει παρά 253 θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Ελαιόλαδο
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 3/4 κ.γ. κύμινο, Αλάτι
- 1 κονσέρβα ντοματάκια σε κυβάκια
- 2-3 καυτερές πιπεριές τσίλι
- 3/4 του φλιτζανιού διάφορα τριμμένα τυριά
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ σου του φούρνου
- Σε ένα σκεύος που μπαίνει και στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο τσιγάρισε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μαζί με 1/2 κ.γ. κύμινο και αλάτι. Άφησε το κοτόπουλο να ψηθεί σε μέτρια φωτιά 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο και στο ζεστό σκεύος σου βάλε το υπόλοιπο κύμινο, τις τσίλι πιπεριές και τις ντομάτες για 1-2 λεπτά
- Άπλωσε τη ντοματούλα σου επάνω από το κοτόπουλο και ρίξε άφθονο τριμμένο τυρί
- Βάλε το σκεύος στο φούρνο για 2 λεπτά να λιώσει το τυρί
- Ρίξε το φρέσκο κόλιαντρο και σέρβιρε
Tip
Πώς θα διαλέξεις και θα αποθηκεύσεις με τον καλύτερο τρόπο τις τσίλι πιπεριές; Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ