Λαχταριστές “τσέπες” με γέμιση κοτοσαλάτα με παπαρουνόσπορο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 1 μεγάλο πορτοκάλι
- 1/2 φλ. μαγιονέζα
- 1/3 φλ. γιαούρτι
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 1/2 φλ. φιστίκια
- 1/4 φλ. σχοινόπρασο
- 1 1/2 κ. γλυκού παπαρουνόσπορος
- λάχανο
- 4 κυπριακές πίτες
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα βάλε τα φιλέτα με νερό που να τα καλύπτει και πρόσθεσε αλάτι και ξύσμα του μισού πορτοκαλιού.
- Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμήλωσε τη φωτιά, σκέπασε την κατσαρόλα με το καπάκι και άσε να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το υπόλοιπο ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το σέλερι σε φέτες, τα φιστίκια, τον παπαρουνόσπορο, το σχοινόπρασο και αλατοπίπερο.
- Μόλις ετοιμαστεί το κοτόπουλο “διάλυσέ” το με ένα πιρούνι και πρόσθεσέ το στη σος με τα υπόλοιπα υλικά.
- Άνοιξε τις πίτες στα δύο, γέμισέ τες με μερικά φύλλα λάχανο και την κοτοσαλάτα και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ