Mήπως το mai tai είναι το αγαπημένο σου cocktail; Βρήκαμε λοιπόν και το αγαπημένο σου φαγητό! Σουβλάκι γαλοπούλας μαριναρισμένο σε mai tai cocktail! Μέθυσες από ευτυχία;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 360γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κυβάκια
- 1/3 του φλιτζανιού χυμό ανανά χωρίς ζάχαρη
- 1/4 του φλιτζανιού ρούμι
- 2 κ.σ. triple sec
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.σ. χυμό lime
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από το στήθος γαλοπούλας σε ένα μεγάλο μπολ. Πρόσθεσε και τα κομμμάτια γαλοπούλας, σκέπασε και άφησε στο ψυγείο 3 με 5 ώρες
- Προθέρμανε το γκριλ ή την ψησταριά σου. Βγάλε τα κομμάτια γαλοπούλας χωρίς να πετάξεις τη μαρινάδα
- Βάλε τη μαρινάδα σε κατσαρολάκι και ζέστανε ώσπου να πάρει μια βράση για δύο λεπτά και κατέβασε από τη φωτιά
- Πέρασε τα κομμάτια σε ξυλάκια (θα φτιάξεις περίπου 5-6) και βάλε στη φωτιά.
- Ψήσε γυρίζοντας τακτικά και βουρτσίζοντας πότε, πότε με τη μαρινάδα μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα
- Σέρβιρε αμέσως με σαλάτα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ