Φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μαρινάδα που μπορείς να την πιείς στο ποτήρι με ένα γυαλιστερό στεφάνι από αλάτι. Η Μαργαρίτα γίνεται μαρινάδα και δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό σου. Α, και μην ξεχνάς… έχει μόνο 260 θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 φιλέτα κοτόπουλου
- 2 κ.σ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι κρεμμύδι
- 1/2 του φλιτζανιού χυμό lime
- 1/2 του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
- 40 ml tequila
- 40 ml triple sec
- 2 κ.σ. μέλι
- Eλαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Το μπούκοβο, το μαύρο πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το χυμό lime, το χυμό πορτοκαλιού, την τεκίλα, το triple sec, το μέλι και το ελαιόλαδο και χτύπησε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα
- Βάλε τα φιλέτα σε ένα βαθύ δοχείο και περίχυσέ τα με το μείγμα να μαριναριστούν τουλάχιστον 2 ώρες
- Ψήσε τα φιλέτα στο γκριλ ή στη σχάρα
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βράσε ελαφρά το μείγμα μαργαρίτας, περίχυσε τα φιλέτα σου και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ