Λαχταριστά μπεργκεράκια με μπιφτάκι γαλοπούλας και σπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 ματσάκι σπανάκι κομμένο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 kg κιμάς γαλοπούλας
- 3/4 κ. γλυκού κύμινο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 12 μικρά ψωμάκια για burgers
- μαγιονέζα, ροδέλες κρεμμυδιού και πίκλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το σπανάκι με το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, τον κιμά και το κύμινο σε ένα μπολ.
- Αλατοπιπέρωσε το μείγμα και με ένα πιρούνι τα υλικά και πλάσε 12 μπιφτεκάκια.
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά και ψήσε τα μπιφτεκάκια για πέντε λεπτά την κάθε πλευρά, πιέζοντάς τα με μια σπάτουλα.
- Στήσε τα μπεργκεράκια με τα υλικά που προτιμάς και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ