Τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου με κινόα στον φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ φλ. αλεύρι γοχ
- 1 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1¼ κ. γλυκού αλάτι
- ¾ κ. γλυκού πιπέρι
- 2 αυγά
- 2 φλ. βρασμένη κινόα
- 1 kg γιλέτο στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές
- σος της επιλογής σου για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, άπλωσε αντικολλητικό ταψί σε ένα ταψί και λάδωσέ το ελαφρώς.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το αλεύρι με την σκόνη σκόρδου και το αλατοπίπερο.
- Σε ένα δεύτερο μπολ χτύπησε τα αυγά και σε ένα τρίτο μπολ βάλε την κινόα.
- Πέρασε τις μπουκιές κοτόπουλου από το μείγμα αλευριού και έπειτα από τα αυγά και την κινόα.
- Τοποθέτησε όλες τις κοτομπουκιές στο ταψί και ψήσε για 8 λεπτά.
- Γύρισε τις κοτομπουκιές πλευρά και ψήσε για άλλα επτά λεπτά.
- Όσο είναι ζεστές αλατοπιπέρωσέ τες ξανά και σέρβιρε με όποια σος επιθυμείς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ