Σάντουιτς με σνίτσελ κοτόπουλου στο φούρνο και γλάσο μελιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μικρά φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 1 1/2 φλ. αριάνι
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
- 1 κ. γλυκού κουρκουμάς
- 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. γλυκού baking powder
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κ. γλυκού πιπέρι
- 3/4 φλ. βούτυρο λιωμένο
- 1/4 φλ. μέλι
- 1 κ. σούπας πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. γλυκού πιπέρι καγιές
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 4 ψωμάκια για burger
- φύλλα μαρουλιού
- σος της επιλογής σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα, τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ με το αριάνι, σκέπασέ τα με μεμβράνη και άφησέ τα στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Σε ένα ρηχό ταψί ανακάτεψε το αλεύρι με το τρίμμα ψωμιού, τον κουρκουμά, την πάπρικα, το baking powder, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το αριάνι και ένα-ένα πέρασε τα φιλέτα από το μείγμα αλευριού.
- Τοποθέτησε τα φιλέτα στη σχάρα ενός ταψιού, περίχυσε το καθένα με μια κουταλιά λιωμένου βουτύρου και ψήσε για 25 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε μισό φλιτζάνι βούτυρο με το μέλι, την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο, άλειψε το κάθε φιλέτο με το γλάσο.
- Σέρβιρε κάθε σάντουιτς με κοτόπουλο, μαρούλι και τη σος της επιλογής σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ