Ζουμερά φιλέτα γαλοπούλας σε κρούστα από πρέτσελ με μυρωδάτη σάλτσα γιαουρτιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για τα σνίτσελ:
- 2 φλ. πρέτσελ
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 500 gr φιλέτο γαλοπούλας σε φέτες για σνίτσελ
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Για το dressing:
- 1 φλ. γιαούρτι
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
- 1 κ. σούπας μαϊντανός
- 1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- 1 κ. γλυκού μέλι
- 1/2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μπλέντερ χτύπησε τα πρέτσελ μέχρι να γίνουν σκόνη και ανακάτεψέ τα σε ένα πιάτο με το τρίμμα ψωμιού και λίγο αλάτι.
- Πάρε τα σνίτσελ γαλοπούλας και βύθισέ τα ένα-ένα στο τρίμμα, πιέζοντάς τα ώστε να απλώσουν και να κολλήσει το τρίμμα πάνω τους.
- Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και πρόσθεσε τα σνίτσελ με μία κουταλιά βούτυρο.
- Ψήσε για περίπου τρία λεπτά, γύρισε τα σνίτσελ πλευρά, πρόσθεσε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήσε για άλλα τρία λεπτά.
- Άφησε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και σέρβιρε με τα σνίτσελ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ