Ψητό φιλέτο γαλοπούλας, μαριναρισμένο σε αρωματικό τζίντζερ και χυμό πορτοκάλι. Τα ετοιμάζουμε με ολόκληρα τοματάκια cherry στα ενδιάμεσα για να γίνουν πιο ζουμερά και απολαυστικά
106 Θερμίδες/Σουβλάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κομμάτι φρέσκο τζίντερ τριμμένο χοντρά
- Το ξύσμα και το χυμό από 1 πορτοκάλι
- 3 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. σόγια σος
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
- 2 μικρά στήθη γαλοπούλας χωρίς πέτσα κομμένο σε κυβάκια
- 30 τοματάκια τσέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το σκόρδο, το τζίντζερ, το ξύσμα και τα κρεμμυδάκια να γίνουν μια πάστα. Πρόσθεσε και το μέλι με το χυμό πορτοκάλι, τη σόγια και το ηλιέλαιο και ανακάτεψε
- Βάλε τη γαλοπούλα σε ένα μπολ και περίχυσε με το μείγμα που έφτιαξες, αφήνοντας να μαριναριστεί για μία ώρα τουλάχιστον
- Πέρασε ένα κυβάκι κοτόπουλο και ένα τοματάκι εναλλάξ σε 10-15 ξυλάκια σουβλάκι
- Ψήσε στο γκριλ του φούρνου ή τα κάρβουνα, γυρίζοντας τακτικά να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Παράλληλα άλλειψε με τη μαρινάδα ανά διαστήματα
- Τα σουβλάκια σου είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Μπορείς αν τα προτείνεις με λίγη μαρινάρα σος
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ