Πέρασε νόστιμα βερίκοκα μαζί με το κοτοπουλάκι σου… Θα γίνει πιο ζουμερό, γλυκό και υπέροχα αρωματισμένο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό ξεκοκκαλισμένο μπούτι κοτόπουλο σε κομματάκια
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 5-6 ντοματούλες τσέρι
- 1 κομμάτι τζίντζερ
- 6 ώριμα, σφιχτά βερίκοκα…
- 1 σφηνάκι σόφια σος
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. κύμινο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα ξυλάκια να μουλιάσουν σε ένα ποτήρι με νερό
- Βάλε το κρέας σε ένα μπολ και πρόσθεσε τη σόγια σος, ελαιόλαδο και 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, την πάπρικα, το κύμινο, το τζίντζερ καθαρισμένο και ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι
- Σκέπασε το μπολ και άφησε το κοτόπουλο αν μαριναριστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες
- Στο μεταξύ κόψε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια κατά μήκος, τα ντοματάκια στα δύο και τα βερίκοκα
- Στράγγιξε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και πέρασε εναλλάξ κομματάκια στα ξυλάκια με ντοματίνια και κομμάτια κρεμμύδι
- Ψήσε τα σουβλάκια στο μπάρμπεκιου για μερικά λεπτά ή ακόμη και σε αντικολλητικό τηγάνι να πάρουν ελαφρύ χρώμα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ