Το κοτόπουλο συνδυάζεται απίθανα με τις μελιτζάνες και δημιουργούν ένα πιάτο εύκολο και πεντανόστιμο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλατίζεις τις μελιτζάνες και τις αφήνεις στο σουρωτήρι για 10 λεπτά
- Τις στύβεις καλά και τις σοτάρεις στο μισό λάδι για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα
- Τις τοποθετείς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και τις αφήνεις στην άκρη
- Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρεις το κοτόπουλο στο υπόλοιπο λάδι και το γυρνάς για να πάρει χρώμα και στις δύο πλευρές
- Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο και το σβήνεις με ξίδι
- Ρίχνεις την ντομάτα, ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι
- Σκεπάζεις με το καπάκι του και το μαγειρεύεις σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά
- Προσθέτεις τις μελιτζάνες και τον δυόσμο και τα αφήνεις για 10 ακόμη λεπτά.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ