Το κοτόπουλο είναι πάντα μια καλή ιδέα για μεσημεριανό και σήμερα θα φτιάξεις το πιο λαχταριστό με σως από μουστάρδα και θυμάρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
- θυμάρι
- 90 ml λευκό κρασί
- 1 φύλλο δάφνης
- 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι ρίχνεις ελαιόλαδο, τη δάφνη και το θυμάρι και σοτάρεις το το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
- Προσθέτεις το κρεμμύδι, την πάπρικα και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2 ακόμη λεπτά
- Ρίχνεις το κρασί και περιμένεις να εξατμιστεί
- Βάζεις σε ένα ποτήρι 5 κ.σ. νερό προσθέτεις τη μουστάρδα και ανακατεύεις καλά
- Ρίχνεις στο κοτόπουλο το μείγμα με τη μουστάρδα και το αφήνεις να βράσει 8 περίπου λεπτά
- Σερβίρεις και το συνοδεύεις με ρύζι ή πατάτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ