Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψεις. Παρά το ότι πρόκειται για ένα αμιγώς κρεατικό πιάτο, είναι αρκετά ανάλαφρο και χορταστικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 300 γρ. φέτες μπέικον, κομμένες ρε ροδέλες
- 100 γρ. μοτσαρέλα, θρυμματισμένη
- 5 κουτ. της σούπας μουστάρδα, απαλή
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ξεπαγώνεις τα στήθη κοτόπουλου και τα τοποθετείς στον πάγκο της κουζίνας. Τα καθαρίζεις πολύ προσεκτικά και με ένα μαχαίρι κάνεις μία μικρή σχισμή.
- Αδειάζεις τη μουστάρδα σε ένα μπολάκι και με ένα πινέλο το περνάς και από τις δύο πλευρές. Αλατοπιπερώνεις.
- Περνάς τη μοτσαρέλα εσωτερικά και απλώνεις σε έναν πάγκο τα στήθη κοτόπουλου. Τυλίγεις και μεταφέρεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 25 λεπτά.
- Σερβίρεις όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ