Τραγανές, ζουμερές και πεντανόστιμες μπουκιές κοτόπουλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
- 1 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- αλάτι, πιπέρι
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 φλ. ηλιέλαιο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το αλεύρι σε ένα σακουλάκι μαγειρικής και πρόσθεσε τη σκόνη σκόρδου, ένα κουταλάκι αλάτι και ¼ μικρού κουταλιού πιπέρι.
- Κόψε το κοτόπουλο σε μπουκιές και πρόσθεσέ το στο σακουλάκι με τα υπόλοιπα υλικά.
- Κλείσε το πλαστικό σακουλάκι και κούνησέ το έντονα, ώστε να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
- Βάλε το τρίμμα ψωμιού σε ένα βαθύ πιάτο και ανακάτεψέ το καλά με αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα άλλο πιάτο χτύπησε το αυγό με μία κουταλιά νερό.
- Βγάλε το κοτόπουλο από το σακουλάκια και τίναξέ το από το έξτρα αλεύρι που έχει μείνει επάνω του.
- Πέρασε κάθε μπουκιά κοτόπουλου από το αυγό και μετά από το τρίμμα ψωμιού και τοποθέτησέ τες σε ένα πιάτο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, πρόσθεσε τις μπουκιές σε δόσεις και τηγάνισέ τες για τέσσερα λεπτά την κάθε πλευρά.
- Άφησε τις μπουκιές κοτόπουλο σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν και σέρβιρε με έξτρα αλατοπίπερο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ