Τορτίγιες με κοτοσαλάτα

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστό wrap με πλούσια κοτοσαλάτα και φρέσκα λαχανικά

Συστατικά

  • 1/2 φλ. μαγιονέζα light
  • 1/4 φλ. φρέσκος κόλιανδρος
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 2 κ. σούπας γιαούρτι
  • 250 gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 4 τορτίγιες (πίτες)
  • 1/2 φλ. τριμμένο cheddar
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψήσε το κοτόπουλο σε γκριλιέρα ή στο φούρνο, αφού το αλατοπιπερώσεις και το αλείψεις με το λάδι.
  • Κόψε τον κόλιανδρο και τα λαχανικά σε καρεδάκια.
  • Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, τον κόλιανδρο, τα κρεμμύδια, την πιπεριά και το γιαούρτι.
  • Μόλις ετοιμαστεί το κοτόπουλο, κόψε το σε μικρούς κύβους και ανακάτεψέ το με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Άπλωσε σε κάθε τορτίγια από δύο κουταλιές της σούπας τυρί και από πάνω 1/2 φλυτζάνι από το μείγμα του κοτόπουλου και τύλιξέ τες σε ρολά με προσοχή στις άκρες, ώστε να μην ανοίξουν.
  • Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • “Ψέκασε” τα ρολά με ελάχιστο λάδι και τοποθέτησέ τα δύο-δύο στο τηγάνι για δύο λεπτά από την κάθε πλευρά.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164