Παναρισμένο φιλέτο με σος από μέλι και σόγια σος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας νερό
- 1 κ. σούπας corn flour
- 1/2 kg φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 2 κ. γλυκού σόγια σος
- 1 κ. γλυκού λιωμένο σκόρδο
- 1 κ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1/3 φλ. μέλι
- 2 κ. σούπας σόγια σος
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Βάλε το κοτόπουλο σε ένα μπολ με τα δύο κουταλάκια σόγιας, ένα κουταλάκι σκόρδο και ένα κουταλάκι τζίντζερ και άφησέ το να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
- Βύθισε το κοτόπουλο στα χτυπημένα αυγά και έπειτα στο τρίμμα ψωμιού και ψησ’ τα στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Βάλε το μέλι την υπόλοιπη σόγια και το λιωμένο σκόρδο σε ένα κατσαρολάκια και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός πρόσθεσε το corn flour και το νερό και ανακάτεψε μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Ρίξε τη σος πάνω από το ψημένο κοτόπουλο και σέρβιρε με λαχανικά και πασπαλισμένο με σουσάμι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ