Ψητό φιλέτο κοτόπουλο στο γκριλ με άρωμα… Καραϊβικής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών allspice
- 1/4 φλ. κρεμμύδι
- 1/2 φλ. φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. χυμός πορτοκαλιού
- 1 κ. σούπας ξύσμα lime
- 2 κ. σούπας σόγια σος
- 2 κ. σούπας θυμάρι
- 2 κ. γλυκού τζίντζερ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 στήθη κοτόπουλο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μπλέντερ χτύπα όλα τα υλικά της συνταγής, εκτός από το κοτόπουλο, μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές.
- Βάλε τη μαρινάδα σε ένα πλαστικό σακουλάκι που κλείνει μαζί με το κοτόπουλο και άφησέ τα στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάλε την γκριλιέρα να κάψει στο μάτι και ψήσε το κοτόπουλο για τέσσερα λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Τοποθέτησε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και συνέχισε το ψήσιμο στο φούρνο για ακόμη 15 λεπτά.
- Ράντισε με χυμό lime και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ