Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε lime και κόλιανδρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλ. φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας χυμός lime
- 1 κ. σούπας ξύσμα lime
- 2 κ. γλυκού chili (σκόνη)
- 1 κ. γλυκού κύμινο
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 kg φιλέτο μπούτι κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τον κόλιανδρο με δύο κουταλιές λάδι, τον χυμό lime, το ξύσμα lime, το τσίλι, το κύμινο και το αλατοπίπερο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κοτόπουλο με το μείγμα κόλιανδρου, σκέπασε τέλεια με μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Σούρωσε το κοτόπουλο από τα πολλά υγρά της μαρινάδας ζέστανε το υπόλοιπο λάδι σε μια γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά.
- Σε μερίδες, άπλωσε τα κομμάτια κοτόπουλου σε μια στρώση και ψήσε για πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
- Επανάλαβε την διαδικασία ψησίματος με το υπόλοιπο κοτόπουλο και σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ