Νόστιμες μπουκίτσες τορτίγιας με ομελέτα και σοταρισμένες πιπεριές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 3 κ. σούπας κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 μεγάλα αυγά
- 1 κ. σούπας νερό
- 2 μεσαίες τορτίγιες
- νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε το λάδι σε ένα μεσαίο τηγάνι και ζέστανέ το.
- Ρίξε και τις πιπεριές και σοτάρισέ τες για περίπου δύο λεπτά.
- Αφαίρεσε τις πιπεριές από το τηγάνι και σε ένα μπολ χτύπησε τα αυγά με αλάτι και το νερό.
- Ρίξε το μείγμα αυγών στο τηγάνι και ψήσε την ομελέτα.
- Κόψε την ομελέτα στη μέση και τοποθέτησε κάθε κομμάτι πάνω από κάθε τορτίγια.
- Μοίρασε στις δύο τορτίγιες τις πιπεριές και τύλιξέ τες σε ρολά.
- Κόψε κάθε ρολό σε μπουκίτσες, σαν να είναι σούσι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ