Ψάρι με λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο

40 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

“Ένα γευστικό πιάτο και ταυτόχρονα πολύ ελαφρύ. Το ψάρι εκτός των θαυμάσιων ιδιοτήτων που προσφέρει στην ανθρώπινη υγεία βελτιώνει σημαντικά τη μεταβολική λειτουργία” είναι το σχόλιο του διαιτολόγου για την άκρως καλοκαιρινή συνταγή. Ένα πιάτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά…

Μονάδες Orac: 1650

Συστατικά

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ή γενικά ξεκοκαλισμένο ψάρι)
  • 2 λεμόνια στημένα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι και αλάτι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθαρίζουμε και αλατίζουμε ελαφρά τα ψάρια
  • Βάζουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη σε ένα σκεύος και τα αναμιγνύουμε
  • Προσθέτουμε το μίγμα και τα ψάρια σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164