Γευστικά, υγιεινά και χορταστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες και καθαρισμένες
- 2 κολοκυθάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 γλυκοπατάτα, χωρίς φλούδα και κομμένη σε κυβάκια
- 3 κανονικές πατάτες, χωρίς φλούδα και κομμένες σε κυβάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
- Λίγο φρέσκο θυμμάρι
- 2 κουτ. της σούπας δενδρολίβανο
- 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές, τις πατάτες και το κρεμμύδι, το οποίο έχεις κόψει σε τέσσερα μεγάλα κομμάτια.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, ανακατεύεις το θυμάρι, το δενδρολίβανο, το βαλσάμικο, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Περιχύνεις τα λαχανικά στο μπολ, με το παραπάνω μείγμα.
- Τοποθετείς τα λαχανικά σε ένα τηγάνι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Στα 20 λεπτά, τα γυρνάς από την άλλη πλευρά.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ