Φρέσκα βερίκοκα και τυράκι θα γίνουν το πιο ξεχωριστό ορεκτικό… Για κρασάκι, για μπιρίτσα ή απλά για να σερβίρεις κάτι στους φίλους που ήρθαν σπίτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 ώριμα βερίκοκα
- 1/2 φλιτζάνι γλυκό κρασί επιδορπίου
- Φρέσκο δενδρολίβανο, βασιλικό και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. κατσικίσιο τυρί ή τυρί κρέμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξέπλυνε τα βερίκοκα και χώρισε στα δύο αφαιρώντας το κουκούτσι
- Στρώσε σε ένα ρηχό γυάλινο πυρέξ και περίχυσε με το κρασί. Πρόσθεσε και τα μυρωδικά σου και άφησε τα βερίκοκα να μαριναριστούν για 1 ώρα
- Προθέρμανε το γκριλ σου ή ακόμη καλύτερα το μπάρμπεκιου και λάδωσε ελαφρά τη σχάρα. Βάλε τα βερίκοκα με την σάρκα προς τα κάτω
- Κατέβασε από τη φωτιά αφού δεις τα βερύκοκα να κάνουν σημάδια από τη σχάρα και γύρισε από την ανάποδη
- Βγάλε από τη φωτιά και γέμισε ένα, ένα με το τυρί και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι που έμεινε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ