Φρέσκα βερίκοκα και τυράκι θα γίνουν το πιο ξεχωριστό ορεκτικό… Για κρασάκι, για μπιρίτσα ή απλά για να σερβίρεις κάτι στους φίλους που ήρθαν σπίτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 ώριμα βερίκοκα
- 1/2 φλιτζάνι γλυκό κρασί επιδορπίου
- Φρέσκο δενδρολίβανο, βασιλικό και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. κατσικίσιο τυρί ή τυρί κρέμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξέπλυνε τα βερίκοκα και χώρισε στα δύο αφαιρώντας το κουκούτσι
- Στρώσε σε ένα ρηχό γυάλινο πυρέξ και περίχυσε με το κρασί. Πρόσθεσε και τα μυρωδικά σου και άφησε τα βερίκοκα να μαριναριστούν για 1 ώρα
- Προθέρμανε το γκριλ σου ή ακόμη καλύτερα το μπάρμπεκιου και λάδωσε ελαφρά τη σχάρα. Βάλε τα βερίκοκα με την σάρκα προς τα κάτω
- Κατέβασε από τη φωτιά αφού δεις τα βερύκοκα να κάνουν σημάδια από τη σχάρα και γύρισε από την ανάποδη
- Βγάλε από τη φωτιά και γέμισε ένα, ένα με το τυρί και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι που έμεινε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ