Μια ακόμη πρόταση της Βασιλικής Παπαδοπούλου για ελαφριά και νόστιμα βραδινά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πατάτα
- 1 κ.γ φυτική μαργαρίνη
- 1 κ.γ.άνηθο
- Λίγο αλάτι
- Σκόρδο προαιρετικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψιλόκοψε τον άνηθο και το σκόρδο
- Κόψε την πατάτα στα 2 (ή περισσότερα κομμάτια να είναι μεγάλη) με τη φλούδα
- Βάλε την πατάτα σε ένα κομμάτι λαδόκολα και πρόσθεσε από πάνω τον ψιλοκομμένο άνηθο με το σκόρδο
- Ψήσε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει η πατάτα (περίπου 30 λεπτά)
Tip
Μικρή ατασθαλεία...πρόσθεσε από πάνω ένα μικρό μπαλάκι (στο μέγεθος φουντουκιού) μαργαρίνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ